• Kuntoutuksella tuloksiin
  • Kuntoutuksella tuloksiin

    Kuntoutuspalvelut tähtäävät tuloksiin ennaltaehkäisemällä työkykyä heikentäviä ongelmia ja kuntouttamalla jo syntyneitä fyysisiä, psyykkisiä tai työilmapiiriä rasittavia ongelmia.

    Ota yhteyttä meihin

Eläkeyhtiöiden ammatillinen kuntoutus

Ammatillinen kuntoutus on osatyökykyisille suunnattu palvelu, jonka tarkoituksen on etsiä uusia vaihtoehtoja löytää oma paikka työelämästä.

Henkilöt joilla on työkyvyttömyyden uhka, voivat hakea eläkeyhtiöiltä päätöstä ammatillisesta kuntoutuksesta. Työterveyshuolto, HR tai työntekijä itse, voivat hakea B-lausunnolla eläkeyhtiöltä ammatillista kuntoutusta. Eläkeyhtiöt hankkivat palvelun palveluntuottajilta. 

Ammatilliseen kuntoutukseemme kuuluu alkukartoituksen lisäksi ammatillisen suunnitelman laatiminen. Työn soveltuvuutta testataan työkokeiluiden avulla. Työllistymistä voidaan edistää myös alan vaihdon ja työkykyyn soveltuvan koulutuksen kautta. Ammatillisen kuntoutuksen ohjaaja ohjaa uravalinnoissa ja tukee asiakasta kohti tavoitteita. 

Kaisa Kallion kansalaislahjasäätiö, Kaisankoti
Bodomintie 37
02740 Espoo

050 57 20 830 tai
050 470 0319
toimisto(at)kaisankoti.fi

Tehtävämme on auttaa työelämässä tai sen ulkopuolella uupuneita kuntoutumaan sekä ohjata ja auttaa osatyökykyisiä takaisin työelämään. Toimimme työikäisten kuntoutuksen lisäksi kuntoutuksen ja työllistämispalveluiden rajapinnassa. Osatyökykyisten jäljellä olevan työkyvyn ja kapasiteetin tunnistaminen on keskeinen osa työtämme.