• Työelämäpalvelut

Työuravalmennus

Työuravalmennus on Espoon kaupungin hankkima palvelu Espoon kaupungin työntekijöille, jotka tarvitsevat urallaan tukea työssä selviytymiseen ja jaksamiseen. Palvelun tarkoituksena on kartoittaa osallistujan tilanne ja auttaa löytämään työssä jatkamiseen ratkaisuja.

Työurapalvelu koostuu kolmesta päivästä. Päiviin sisältyy yksilöohjausta sekä yhteisiä ryhmäluentoja. Luentojen teemat liittyvät työssäjaksamiseen, voimavarojen vahvistamiseen, työnhallintaan, oman osaamisen tuotteistamiseen, urasuunnitteluun ja työnhakuun.

Palvelu toteutetaan rauhoittavan luonnon keskellä, kauniissa Backbyn kartanon tiloissa Bodomintie 37, Espoossa.

Mikäli olet Espoon kaupungin työntekijä, voit ilmoittautua suoraan osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kysy lisää esimieheltäsi tai työterveyshuollosta, tai soita suoraan meille p. 050 511 2870.

Kaisa Kallion kansalaislahjasäätiö, Kaisankoti
Bodomintie 37
02740 Espoo

050 57 20 830 tai
050 47 22 821
toimisto(at)kaisankoti.fi

Tehtävämme on auttaa työelämässä tai sen ulkopuolella uupuneita kuntoutumaan sekä ohjata ja auttaa osatyökykyisiä takaisin työelämään. Toimimme työikäisten kuntoutuksen lisäksi kuntoutuksen ja työllistämispalveluiden rajapinnassa. Osatyökykyisten jäljellä olevan työkyvyn ja kapasiteetin tunnistaminen on keskeinen osa työtämme.