Työelämäpalvelut ovat työyhteisöille suunnattuja palveluita, joiden tarkoituksena on auttaa ratkaisemaan työelämän synnyttämiä organisaatioiden, työyhteisöjen ja yksilöiden ongelmia.

Kuntoremontti

Kuntoremontti on organisaatioille suunnattu työkykyä ylläpitävä ja työkykyhaittoja ennaltaehkäisevä palvelu. Se tukee työhyvinvointia ja työssäjaksamista. Palvelu toteutetaan ryhmämuotoisena.

Palvelun toteuttaa Kaisankodin moniammatillinen tiimi (lääkäri, fysioterapeutti, psykologi, toimintaterapeutti, sairaanhoitaja ja työelämän asiantuntija). Tiimi kootaan toteutuskohtaisesti.

Rakenne:

Perusjakso 5 pv (4 yötä) ja seurantajakso 2 pv (1 yö)

Sisältö:

Palvelu sisältää moniammatillisen tiimin tuottamia luentoja, ryhmäkeskusteluja, liikuntaa, rentoutumista sekä kevyitä kuntotestauksia.

Liikuntatilat ja uima-allas on osallistujien käytettävissä iltaisin.

Ruoka ja yöpyminen:

Palveluun kuuluu yöpyminen 2 hengen huoneissa sekä täyshoito.

Taloudellinen tuki kuntoremontin aikana

Mikäli työterveyshuolto tekee kuntoutuspäätökset, osallistujan on mahdollista saada Kelalta kuntoutusrahaa toteutuksen ajalta. Kuntoutusrahan hakulomake KU112. Kysy lisätietoja kuntoutusrahasta Kelasta.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous niin räätälöimme työyhteisöllenne sopivan toteutuksen. Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeen kautta tai kysy lisää meilillä heli.vehmas(at)kaisankoti.fi

Jaa tämä artikkeli

Kaisa Kallion kansalaislahjasäätiö,
Kaisankoti
Bodomintie 37
02740 Espoo

050 57 20 830 tai
050 470 0319
toimisto(at)kaisankoti.fi

© Copyright 2019- Kaisa Kallion kansalaislahjasäätiö, Kaisankoti. Oikeudet muutoksiin pidätetään.